Grote beurt

Met de grote beurt van Autocentrum Polanen bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico's neemt.

De grote beurt wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autocentrum Polanen gaan we de complete lijst af die voor uw merk en type auto van toepassing is. Daarnaast is de focus altijd gericht op veiligheid.

De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw merk en type auto en de kilometerstand maar zijn altijd scherp geprijsd! Mocht er een onverwachte reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende prijsopgave. Bij Autocentrum Polanen komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Laat u een grote beurt bij Autocentrum Polanen uitvoeren, dan voeren wij de APK-keuring gratis voor u uit!

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct online een werkplaatsafspraak.

Behoud fabrieksgarantie

Alle onderhoudsbeurten worden bij Autocentrum Polanen uitgevoerd volgens de door de fabriek vastgestelde specificaties van uw auto, bedrijfswagen en/of camper. U hoeft zicht dus geen zorgen te maken over het behoud van de fabrieksgarantie wanneer u het onderhoud met enige regelmaat bij ons laat uitvoeren.

Direct een afspraak plannen
Wij zijn gespecialiseerd in Suzuki, Land Rover en Mercedes Benz

Openingstijden

Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
08.00 - 18.00
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
08.00 - 18.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten