Ruitservice

Voor zowel sterreparatie als ruitvervanging bent u bij Autocentrum Polanen aan het juiste adres. Wij repareren of vervangen uw ruit vakkundig tegen een eerlijke prijs.

Sterreparatie

Heeft u een ster of scheurtje in uw voorruit? Een ster of scheurtje is met speciale hars vrij gemakkelijk te repareren waardoor de ruit er weer als nieuw uitziet.

Blijf u toch te lang doorrijden met de schade aan uw ruit, dan kan dit als gevolg hebben dat uw ruit volledig scheurt. Dit gebeurd bijvoorbeeld in situaties wanneer er veel druk op de ruit komt te staan of wanneer de ruit aan schommelende temperaturen wordt blootgesteld. Een gescheurde ruit kan er voor zorgen dat uw auto niet door de apk-keuring heen komt. De kosten voor het vervangen van een ruit zijn vele malen hoger als de kosten voor het repareren van een ruit. Bovendien kan een gescheurde ruit er voor zorgen dat uw auto niet door de apk-keuring heen komt. Voorkom doorscheuren en maak daarom direct een werkplaatsafspraak voor het repareren van uw ruit.

Vervangen van de ruit

Wanneer reparatie (door welke omstandigheid dan ook) van uw ruit niet meer mogelijk is, kunnen wij uw ruit vervangen. Dit voeren wij snel en vakkundig uit.

Kortom, Autocentrum Polanen regelt het!

Direct een afspraak plannen
Wij zijn gespecialiseerd in Suzuki, Land Rover en Mercedes Benz

Openingstijden

Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
08.00 - 18.00
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
08.00 - 18.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten